Британският милиардер сър Джим Ратклиф стана собственик на 25 процента

...
Британският милиардер сър Джим Ратклиф стана собственик на 25 процента
Коментари Харесай

Олд Трафорд отива в историята! Ратклиф ще строи ново бижу за 2 милиарда паунда

Британският милиардер сър Джим Ратклиф стана притежател на 25 % от Манчестър Юнайтед. За да влезе в клуба, той заделя 1,3 милиарда паунда и възнамерява големи вложения. Сред проектите е събарянето на " Олд Трафорд " и построяването на нов стадион.

Един от най-богатите хора във Англия е подготвен да влага цели два милиарда паунда в този план. Има вид за реновиране на някои елементи, само че доста по-сигурно е, че " Театърът на фантазиите " скоро ще се трансформира в развалина.

Изпълнителният шеф на архитектурната компания " Populos " Крис Лий счита, че новият стадион е най-рентабилното решение за Манчестър Юнайтед.
 Ефектът
Ефектът " Ратклиф ": Манчестър Юнайтед приготвя огромна селекция

Ето кои играчи ще опитат да вземат " алените дяволи "

" Бих желал да видя " Олд Трафорд " реновиран, само че считам, че нова версия на стадиона може да се окаже най-рентабилното решение ", сподели Лий пред The ​​Telegraph и продължи.

" Да, разноските в този случай са най-големите от всички варианти, само че има толкоз доста налични игрища, че Юнайтед няма да има спад в приходите от мачове заради строителните работи. Там може да се направи архитектурно знамение ", показва Лий.

" Олд Трафорд " е дом на Манчестър Юнайтед от 1910 година Сър Джеймс Ратклиф е един от най-богатите хора в света. Според някои оценки положението му надвишава 30 милиарда паунда.
 Официално: Джим Ратклиф закупи 25 % от акциите на Манчестър Юнайтед
Официално: Джим Ратклиф закупи 25 % от акциите на Манчестър Юнайтед

Ето детайлности

В момента Ратклиф е мажоритарен притежател на Ница във Франция и Лозана в Швейцария, вложил е и в колоезденето, един от главните спонсори на тима от Формула 1 " Мерцедес ", а в този момент сбъдна дългогодишното си предпочитание и се причисли Манчестър Юнайтед.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР