Британският милиардер Ник Кенди потвърди, че продължава да проявява сериозен

...
Британският милиардер Ник Кенди потвърди, че продължава да проявява сериозен
Коментари Харесай

Богат фен на Челси иска да купи клуба

Британският милиардер Ник Кенди удостовери, че продължава да демонстрира сериозен интерес към закупуването на Челси и даже готви оферта. Той чака оповестените през вчерашния ден наказания към Роман Абрамович да ускорят процеса по продажбата на клуба и даже да понижат цената. 49-годишният строител е прочут почитател на “сините” от дете и възнамерява да участва на неделния мач на “Стамфорд Бридж” против Нюкасъл.

“Проучваме детайлите към обстановката и продължаваме да сме заинтригувани това да отправим оферта. Ясно е, че в този момент е време на огромна неустановеност за всички почитатели на Челси”, съобщи представител на Кенди. Самият милиардер е заречен, че възможен негов план обвързван с клуба ще псотави почитателите в центъра на развиване на лондончани.

Кенди към този момент води договаряния с няколко евентуални вложителя, с които евентуалено взаимно да насочат оферта за клуба. В началото на седмицата пресата на Острова осведоми, че Абрамович е отхвърлил оферта на стойност към 2 милиарда паунда от американска група вложители.

Вчера държавното управление замрази всички активи на съветския олигарх на Острова, в това число Челси, което за момента стопира продажбата на клуба. От там обаче направиха конкретизиране, че договорка вероятно може да бъде реализирана, само че за това ще бъде необходим спомагателен лиценз. Руският олигарх е подложен пред опцията да се съгласи на бърза продажба, парите от която да бъдат замразени. Другата опция е да откаже, което ще усложни извънредно доста обстановката в клуба, изключително след края на сезона, когато ще изтече краткотрайния лиценз.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР