Британският милиардер Джим Ратклиф заяви, че не иска да плаща

...
Британският милиардер Джим Ратклиф заяви, че не иска да плаща
Коментари Харесай

Британски милиардер не иска да плаща глупава цена за Манчестър Юнайтед

Британският милиардер Джим Ратклиф съобщи, че не желае да заплаща " глупава цена " за Манчестър Юнайтед, ден преди крайния период за подаването на втори предложения за пазаруването на клуба от Висшата лига.

Ратклиф в никакъв случай не е крил, че цялостен живот е последовател на " Червените дяволи ". А в ролята си на притежател на компанията за химически артикули ИНЕОС изпрати своята оферта за закупуването на клуба през февруари.
 Манчестър Юнайтед следи деликатно японска сензация
Манчестър Юнайтед следи деликатно японска сензация

Скаутите на клуба постоянно следят изявите на Каору Митома

Настоящите притежатели на клуба - американското семейство Глейзър, започнаха да търсят варианти за 20-кратните първенци, като под този термин се схваща привличането на нов вложител със съществени благоприятни условия или евентуална продажба на целия клуб. Те стартираха процедурата през ноември, 17 години откакто получиха тима на стойност 790 милиона паунда като част от договорка с висока кредитна стойност.

Но каквото и да се случи, всяка продажба на Юнайтед евентуално ще надвиши най-голямата спортна договорка до момента - 5,2 милиарда $, в това число дълг и вложения, платени за Челси, разясниха осведомени с футболния бизнес специалисти пред организация Ройтерс.

В изявление за вестник " Уолстрийт Джърнъл " Ратклиф разказа клуба като " актив на общността ", а не като финансов, без това да понижава цената му.
 Манчестър Юнайтед победи Фулъм с 3:1 в мач за ФА Къп
Манчестър Юнайтед обърна Фулъм за две минути в мач с три червени картона

Гостите се представяха добре на " Олд Трафорд " и водеха в резултата до 75-та минута след гол на Александър Митрович

" Как определяте цената на една картина? Как определяте цената на една къща? Тя не е обвързвана с това какъв брой коства да се построи или какъв брой коства да се нарисува ", сподели Ратклиф. Това, което не желая да върша, е да заплащам неразумни, глупави цени, за които след това да скърбя. Знам какво е Юнайтед, тъй че офертата ми e съответстваща на това ", добавя предприемачът.

Според информация на телевизия Скай Спортс, до приключването на крайния период в сряда упованията са Юнайтед да получи най-малко пет предложения за откупуване от Глейзър.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР