Британският кралски кореспондент Том Скайс коментира мемоарите на принц Хари,

...
Британският кралски кореспондент Том Скайс коментира мемоарите на принц Хари,
Коментари Харесай

Ще направи ли Хари Камила на пух и прах в книгата си?

Британският кралски сътрудник Том Скайс разяснява записките на принц Хари, които следва да бъдат издадени идната година и дали ще нападне втората брачна половинка на татко си Камила, когато приказва за разпадането на брака сред принц Чарлз и Даяна.

Скайс сподели: „ Ако в действителност се замислите защо един издател би платил 20 млн. паунда – това е вътрешната информация за разпадането на този кралски брак “.

Самият принц Хари разгласи, че ще опише живота си в книга, предходната година и даде обещание записките му ще бъдат „ точни и изцяло правдиви “. В изказване херцогът на Съсекс сподели: „ Пиша това не като принцът, който бях роден, а като мъжът, в който се трансфорах.

Дълбоко съм признателен за опцията да споделя това, което съм научил през целия си живот до момента и се вълнувам хората да прочетат роман от първа ръка за живота ми, който е прецизен и изцяло достоверен “.

Златната епоха на кралското семейство наподобява от дълго време е забравена и макар че мнозина към момента са почитатели на кралицата, интересува ли се в действителност някой от записките на принц Хари?

Според социологическо изследване, макар че една четвърт (25%) от американците биха показали интерес да прочетат записките на принц Хари, едвам 14% от британците биха се поинтересували от книгата му.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР