Британският кралски двор отдавна не е това, което беше преди

...
Британският кралски двор отдавна не е това, което беше преди
Коментари Харесай

Уилям и Кейт искат да са като Хари и Меган

Британският кралски двор от дълго време не е това, което беше преди няколко десетилетия. Разбира се, постоянно е имало кавги към кралските особи, само че в този момент те ни изненадват най-вече със свободното си държание. Поне на пръв взор.

Ясно е, че всяко тяхно придвижване е добре премерено и има точки от протокола, които не могат да бъдат нарушавани. Но има и други, които като че ли са написани с изчезващо мастило и силата им непрекъснато отслабва. Като да вземем за пример за демонстрирането на непосредственост на обществени места.

Принцовете Хари и Уилям и техните съпруги са лицето на актуалния английски кралски двор. Докато баткото и Кейт Мидълтън са семейство от години и към този момент имат три деца, Хари и Меган са брачен партньор и брачна половинка едвам от няколко месеца и са в очакване на първия си правоприемник.

 Снимка 389108

В тази обстановка е разумно първите да учат вторите на маниери и държание. Но ситуацията се оказва малко по-различно. Хари и Меган вършат това, което Уилям и Кейт не съумяха - да си издействат повече независимост в изразяването на възприятията един към различен.

Прегръдки, държане за ръце, влюбени погледи. Въобще, като хлътнали възпитаници са. И това някак не ни прави усещане. И някак забравяме, че първо са херцог и херцогиня, а по-късно - брачен партньор и брачна половинка.

 Снимка 389109

И откогато са законно семейство, Хари и Меган повлякоха крайник. И на Уилям и Кейт доста им се прииска да бъдат като тях. Да се държат за ръце, а освен свенливо да се поглеждат и подбутват. Трябва ли любовта да бъде жертва на протокола?

Наблюдатели на кралския двор, представени от Express, настояват, че държанието на принц Уилям и Кейт Мидълтън един към различен се е трансформирало , откогато Хари и Меган също са основни настоящи лица на кралската сцена.

 Снимка 389113

И в този момент, когато нямат терзанието да показват повече непосредственост (защото Хари и Меган го направиха първи), двамата се усещат и наподобяват по-спокойни и влюбени. Най-малкото, не би трябвало да обмислят всяко придвижване и да стопират всеки ентусиазъм да се държат като същински брачен партньор и брачна половинка.

 Принц Уилям, принц Хари и смяната в кралските правила
Как Меган и Кейт разделиха Хари и Уилям

Какво следва в този момент

Да, преди, даже ръката на Уилям да мине през кръста на Кейт, до момента в който излизат през вратата, си беше немислимо. Докосват се все по-често и даже от време на време си разрешават да се държат за ръка. Както Хари и Меган вършат всякога.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР