Британският крал Чарлз III иска синът му Хари да присъства

...
Британският крал Чарлз III иска синът му Хари да присъства
Коментари Харесай

Крал Чарлз III иска синът му Хари да присъства на неговата коронация

Британският крал Чарлз III желае синът му Хари да участва на неговата коронация и е помолил архиепископа на Кентърбъри да посредничи, оповестява " Мейл он сънди ".

Кралят е помолил Джъстин Уелби да контракти договорка с Хари и Меган да участват на историческата гала в Уестминстърското абатство през май, само че има опозиция от страна на по-големия му наследник Уилям, написа „ Мейл он сънди “, базирайки се на източник от двореца Ламбет, който е публична резиденция на главата на англиканската черква. Много се спекулира за това дали херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъдат на коронацията, откогато те се отдръпнаха от кралските си повинности и изключително след излизането на книгата на Хари „ Резервен “, напомня БНР.

Изданието отбелязва, че се твърди, че кралят счита, че отсъствието на двойката ще бъде по-лошо от наличието ѝ, тъй че е подготвен да направи отстъпки, с цел да ги убеди да дойдат. Твърди се обаче също, че Уилям е угрижен, че брат му ще употребява събитието в търсене на евтина сензация, което ще засенчи самата коронация.

Според някои източници на Хари може да бъде обезпечена предна позиция за сядане в абатството или да му бъде обещано импровизирано увещание, че ще може да резервира купите си като тласък да участва. „ Мейл он сънди “ обаче прецизира цялата тази информация е неофициална, тъй като от Бъкингамския замък и двореца Ламбет са отказали да разяснява слуховете, а източник, непосредствен до принц Уилям, е споделил, че не е чувал нищо за такива договаряния към коронацията на Чарлз III.

Представители на принц Хари също са отказали да разясняват.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР