Британският крал Чарлз III е диагностициран с рак и е

...
Британският крал Чарлз III е диагностициран с рак и е
Коментари Харесай

Чарлз III започва лечение на рак, синът му Хари се връща да го види

Британският крал Чарлз III е диагностициран с рак и е почнал лекуване, заяви Бъкингамският замък.

По-малко от година и половина след началото на ръководството си, 75-годишният монарх ще прекъсне обществените си отговорности, само че ще продължи да бъде държавен глава и да извършва отговорностите си по конституция.

Дворецът не посочи каква форма на онкологично заболяване има кралят, само че удостовери, че не е рак на простатата, от какъвто той се лекуваше.

 
Съсипан съм изцяло. Това е като сън. Не е действително, тъй като знаехме, че той стана крал на сериозна възраст, само че към момента беше доста деен. Беше мощен, подготвен да направи доста и даде огромни очаквания, когато стана крал. Той направи доста за младежите, беше предан на дейностите за тях.
проф. Крис Имафидън – ръководител на просветителна стратегия за младежи 

Чарлз III остава позитивно надъхан макар заболяването и е избрал да показа диагнозата си, с цел да помогне за по-доброто схващане от обществеността към всички хора, които страдат от рак.

Чарлз стана крал на Обединеното кралство през септември 2022 г, когато майка му, кралица Елизабет II, умря на 96-годишна възраст.

Синът му, принц Хари, ще дойде от Калифорния, в идващите дни, с цел да види татко си.

Редица държавни водачи, измежду които президентите на Съединени американски щати и Франция и министър председателят на Англия, пожелаха бързо възобновяване на Чарлз III. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР