Британският крал Чарлз III беше приет в болница в Лондон

...
Британският крал Чарлз III беше приет в болница в Лондон
Коментари Харесай

Чарлз III влезе в болница за коригираща процедура за увеличена простата | Но защо кралското семейство сподели това

Британският крал Чарлз III беше признат в болница в Лондон за коригираща процедура за увеличена простата. Бъкингамският замък сподели в изказване, че 75-годишният монарх е дошъл в оборудването за своето „ планувано лекуване “.

„ Негово Величество би желал да благодари на всички тези, които изпратиха своите положителни пожелания през миналата седмица и е благополучен да научи, че диагнозата му има позитивно влияние върху осведомеността за публичното здраве “, се прибавя в него.

Дворецът разкри на 17 януари, че кралят е бил подложен на лекуване „ както хиляди мъже всяка година “ и че положението му е „ доброкачествено “.

Чарлз дойде в The London Clinic, частно здравно заведение покрай Риджънтс Парк, съпроводен от брачната половинка си, кралица Камила, заяви английската осведомителна организация PA Media. Ходът се смяташе за необикновен, защото починалата кралица Елизабет II и принц Филип постоянно отиваха в болница сами. Лондонската клиника е същото здравно заведение, където Катрин, принцесата на Уелс, остава след коремната й интервенция предходната седмица. Кралят посети снаха си, преди да отиде на личното си лекуване, сподели кралски източник пред CNN.

Специфичните медицински положения на членовете на кралското семейство рядко се разкриват обществено . Гледната точка на двореца е, че те имат право на известно равнище на здравна дискретност, макар позициите си на държавни чиновници.

Но кралят направи рядка интервенция и избра да показа диагнозата си, защото искаше да насърчи други мъже , които може да изпитват признаци, да се прегледат, сподели кралски източник по-рано пред CNN.

И изглеждаше, че неговият метод работи. Наблюдава се скок на мъжете, които ревизират дали са изложени на риск от рак на простатата, съгласно данни от NHS England.

Посещенията на неговата уеб страница за „ уголемената простата “ - която дава информация за аргументите, признаците и опциите за лекуване - означиха скок на трафика с повече от 1000% над междинното на ден равнище след известието на двореца.

Той е получил 16 410 визити в деня на оповестяването, спрямо 1414 визити предходния ден, съгласно организацията.

Prostate Cancer UK също заяви, че броят на хората, употребяващи онлайн инструмента за инспекция на риска, е скочил с 97%. Благотворителната организация похвали монарха „ за неговата неприкритост, която неизбежно ще увеличи осведомеността за положението “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР