Британският композитор, певец и пианист Елтън Джон ще се качи

...
Британският композитор, певец и пианист Елтън Джон ще се качи
Коментари Харесай

Елтън Джон ще пее на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

Британският композитор, артист и пианист Елтън Джон ще се качи на сцената на идната женитба на принц Хари и актрисата и фотомодел Меган Маркъл, заяви в сряда американския новинарски портал TMZ.

 Getty/Guliver

Според източника на TMZ към този момент не е ясно къде ще пее сър Елтън Джон - дали на церемонията или на приема по-късно. През февруари стана известно, че Елтън Джон е отсрочил два концерта в Лас Вегас поради идната женитба. Тогава не бе пояснено дали възнамерява да участва на церемонията единствено като посетител или ще извърши свои песни. Музикантът бе другар на принцеса Даяна, майката на принцовете Хари и Уилям и ги познава от детството им.

Принц Хари и Меган Маркъл ще сключат брак в храма "Сейнт Джордж " на замъка Уиндзор на 19 май. Те са поканили 2640 души, които ще следят идването на булката и младоженеца. Снимките в замъка ще бъдат направени от Алекси Любомирски, чието дело са и годежните фотографии на младоженците.

 Getty/Guliver

Уилям ще бъде кум на брат си Хари, а Меган Маркъл избра да няма кума. Освен това Меган и Хари нямат желание да театралничат дружно на балкона, както го направиха Кейт Мидълтън и принц Уилям на своята женитба.

Принц Хари, който е пети подред в наследяването на престола, и Меган Маркъл - звездата от телевизионния сериал "Костюмари ", оповестиха годежа си през ноември 2017 година.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР