Британският комик Роуан Аткинсън, известен с ролите на Мистър Бийн,

...
Британският комик Роуан Аткинсън, известен с ролите на Мистър Бийн,
Коментари Харесай

Роуан Аткинсън ще воюва с пчела в нов сериал

Британският комедиант Роуан Аткинсън, прочут с функциите на Мистър Бийн, Джони Инглиш и Черното влечуго, ще води война с пчела в поредност на стрийминг платформата Нетфликс, заяви уеб сайтът Камиди Ю Кей.

В поредицата "Човек против пчела " персонажът на Аткинсън ще "мери сили " с досадно насекомо, до момента в който обитава в първокласно имение.

Сериалът ще включва 10 епизода, всеки от които с дълготрайност 10 минути.

"Известният артист и комедиант Роуан Аткинсън играе нов воин в тази вълнуваща комедия. Човек се оказва замесен във война с пчела, до момента в който обитава в първокласно имение. Кой ще завоюва и какви непоправими вреди ще бъдат нанесени в процеса? ", споделят от Нетфликс във връзка идната продукция.

Очаква се поредицата да бъде един от шлагерите на стрийминг платформата. Благодарение на паметния си облик Мистър Бийн, който има милиони почитатели по света, Аткинсън е един от най-разпознаваемите комици на планетата.

"Човек против пчела " е плод на взаимното съдействие сред Роуан Аткинсън и Уил Дейвис, които преди са работили дружно над комедийната шпионска поредност за приключенията на Джони Инглиш, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР