Британският комик Ръсел Бранд е обвинен в изнасилване, сексуални посегателства и емоционално насилие

...
Британският комик и актьор Ръсел Бранд е обвинен в изнасилване,
Коментари Харесай

Британският комик и актьор Ръсел Бранд е обвинен в изнасилване, сексуално посегателство и емоционално насилие в продължение на седем години, според резултатите от медийно разследване, публикувано в събота.

Четири жени са обвинени в сексуални посегателства между 2006 и 2013 г., когато Бранд беше на върха на славата си, работейки като водещ за BBC Radio 2, Channel 4 и участвайки в холивудски филми, пише вестник.

Твърденията, които Брандът отрича, бяха направени в съвместно разследване на The Sunday Times, The Times и Channel 4 Dispatches.

Според разследването, публикувано в Sunday Times, други са повдигнали редица обвинения относно контролиращото, обидно и хищническо поведение на Бранд.

Във видео, публикувано в петък, 48-годишният Бранд отрича "много тежък престъпник" обвинения“, които той каза, че ще бъдат повдигнати срещу него.

Той каза, че е получил писма от телевизионна компания и вестник, изброяващи "литания от изключително груби и агресивни атаки".

"Сред тази литания от удивителни доста барокови атаки има някои много сериозни твърдения, които аз абсолютно опровергавам," каза той във видеоклипа, публикуван онлайн.

Той каза, че „тези обвинения се отнасят за времето, когато работех в мейнстрийма, когато бях във вестниците през цялото време, когато бях във филмите и като Писал съм много за това в книгите си, бях много, много безразборен".

Той добави, че „по време на това време на безразборие връзките, които имах, бяха абсолютно, винаги по взаимно съгласие".

Според констатациите на медиите, един жена твърди, че Бранд я е изнасилил в дома си в Лос Анджелис, докато друга твърди, че я е нападнал по време на тримесечна връзка, докато е била на 16 години и все още е била на училище. като стендъп комик в началото на 2000-те.

Той беше домакин на чат шоуто Big Brother's Big Mouth, разклонение на популярния риалити сериал, в продължение на три години от 2004 г. 

Той също изигра рок звездата Олдъс Сноу във филма от 2008 г. „Да забравим Сара Маршал“ и неговото продължение от 2010 г. „Get Him To The Greek“.

(AFP)

Източник: france24.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР