Британският колоездач Тео Гейгън Харт обяви, че ще се концентрира

...
Британският колоездач Тео Гейгън Харт обяви, че ще се концентрира
Коментари Харесай

Новата британска звезда пропуска Джиро-то за сметка на Тур дьо Франс

Британският колоездач Тео Гейгън Харт разгласи, че ще се концентрира върху колоездачните надпревари на Олимпийските игри и " Тур дьо Франс ", само че няма желание да пази купата си от Джиро д'Италия.
Състезателят на Инеос Гренадиърс разгласи пред вестник Дейли Телеграф, че желае ново предизвикателство.

" Обичам да карам в Италия. Обичам опитът, който натрупвам всякога на " Джиро " -то, съобщи 25-годишният лондончанин. " Разбира се, би било необикновено да се върна там тази година с фланелката с номер едно. Разбирам смисъла на това. Но мисля, че като колоездач не мога да дам всичко на макс във всички надпревари.

Джиро д'Италия е планувано от 8-и до 30-и май, а " Тур дьо Франс " е в календара сред 26-и юни и 18-и юли. Олимпийските игри в Токио пък ще се проведат от 23-и юли до 8-и август, като към момента Англия не е определила тима си.

" В последна сметка почувствах, че желая да се насоча към нещо ново и друго. И да, най-голямото съревнование в колоезденето е " Тур дьо Франс ". Мисля, че там няма причини, които да оборят това изказване. "

Победата за Гейгън Харт предходната година пристигна сносно за тима на Инеос Гренаниърс, който имаше отчаяние с ранното отпадане на Еган Бернал в последната седмица на " Тур дьо Франс ".

" На 25 години съм и не съм карал на Обиколката на Франция преди. Видяхме в последните години две момчета без никакъв опит да го печелят това съревнование и този факт ме изпълва с очаквания за положително показване ", стимулира се британецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР