Британският клон на PayPal разкри плана си за временно прекратяване

...
Британският клон на PayPal разкри плана си за временно прекратяване
Коментари Харесай

PayPal UK временно спира покупките и продажбите на криптовалути от 1 октомври 2023 г.

Британският клон на PayPal разкри проекта си за краткотрайно преустановяване на покупката на Биткойн и други криптовалути, което стартира на 1 октомври 2023 година и ще продължи до 2024 година

Този стратегически ход е стимулиран от отдадеността на компанията да съблюдава финансовите регулации в района.

В резултат на това клиентите, употребяващи услугите на PayPal в Обединеното кралство, ще се сблъскат с краткотрайно прекъсване на придобиването на криптовалути, защото компанията се концентрира върху привеждането на интервенциите си в сходство с регулаторната рамка за цифрови активи.

Засегнатите консуматори бяха съответно осведомени по имейл по отношение на прогнозния график за възобновяване на крипто транзакциите.

Сферата на цифровите валути мина през година, белязана от обилни съмнения, като едно удивително развиване включваше PayPal, изтъкната платформа за заплащания.

Платформата показа своя постоянна монета, обвързана с щатския $, което значи, че компанията продължава да се развива в тази област. Понастоящем сдружението избира да прекрати даването на цифрови активи в границите на избран географски регион.

Говорител на PayPal Англия уточни, че клиентите, които понастоящем имат криптовалута, могат да я запазят в платформата, без да дължат никакви такси.

е също по този начин резервират гъвкавостта да продават своята цифрова валута по свое убеждение. Говорителят акцентира още, че тази мярка е в отговор на новите условия, сложени от Органа за финансово държание на Обединеното кралство (FCA).

Новите разпореждания задължават фирмите да вкарат съответни корекции, преди да дадат опция на потребителите да получават криптовалута .

От PayPal потвърдиха:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР