Британският изпълнител Ед Шийран взе китарата си и запя пред

...
Британският изпълнител Ед Шийран взе китарата си и запя пред
Коментари Харесай

Ед Шийрън свири на китара, за да се защити в съда

Британският реализатор Ед Шийран взе китарата си и запя пред претъпкана правосъдна зала в Ню Йорк на съвещание по дело за авторски права по отношение на класиката на Марвин Гей " Let`s Get it On ", заяви Асошиейтед прес. Целевата му публика бяха правосъдните заседатели.

Шийран дава показания към час пред федералния съд в Манхатън, когато юристът му Айлин Фаркас го накара да опише по какъв начин му е хрумнало да сътвори песента " Thinking Out Loud " преди десетилетие.

Тогава той се обърна обратно, взе китарата си и изясни, че да написа песни за него е втора природа. Шийран сподели, че употребява своя фонетична версия за бързо основаване на песни, която му разрешава да написа до девет части за един ден. Изпълнителят и създател на музика добави, че през последния уикенд е основал 10 песни.

След това той извърши и изпя няколко строфи, с което провокира усмивки на лицата на част от феновете в правосъдната зала на арбитър Луис Л. Стантън.

Той изпя " I`m Singing out Loud " задоволително мощно, с цел да бъде чут, само че не доближи високи децибели в залата. След като изпя късия откъс, той сподели няколко думи и заключи, че " тогава думите си идват на място ", в опит да показа пред заседателите метода си за основаване на музика. Шийран сподели, че за основаването на парчето е сътрудничил с Ейми Уадж, която е създател на първите акомпанименти, съобщи Българска телеграфна агенция.

Макар да е свирил с някои от най-изявените международни реализатори и преди да навърши 32 година да е постоянен участник и лауреат на церемонии на музикални награди, Шийран сподели пред съда, обръщайки се към заседателите: " Аз не съм най-талантливият китарист на света ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР