Британският хитмейкър Ед Шийрън се разходи до олтара с приятелката

...
Британският хитмейкър Ед Шийрън се разходи до олтара с приятелката
Коментари Харесай

Ед Шийрън се ожени тайно

Британският хитмейкър Ед Шийрън се разноски до олтара с приятелката си Чери Сийборн. Това стана ясно по време на изявление на артиста за Access, когато бе запитан по кое време има намерение да каже заветното „ да “ на изгората си.

Видимо изчервен, изпълнителят на Sing просто уточни халката си. „ Винаги заобикалям светлините на прожекторите “, изясни малко Шийран на последвалото питане по какъв начин е съумял да резервира сватбата си надалеч от медийното внимание.

Певецът и финансовата консултантка Чери се сгодиха в края на предходната година. Съпругата на звездата е от родния му град Съфолк и освен това, двамата даже са учили в една гимназия. Шийрън нееднократно е споделял, че обичаната му е въодушевила текста към песента Perfect. За да отпразнува годежа си пък носителят на „ Грами “ също постави пръстен.

„ Никога не съм разбирал за какво мъжете не носят годежни пръстени. Това по този начин или другояче е същата отдаденост както при дамите. Чери направи моя сама от глина. Много ми харесва “, изясни с усмивка тогава той.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР