Британският фонд Business Growth Fund (BGF) бе отличен в категория

...
Британският фонд Business Growth Fund (BGF) бе отличен в категория
Коментари Харесай

BGF и HeleCloud станаха носители на приза Small Deal of the Year

Британският фонд Business Growth Fund (BGF) бе отличен в категория „ Small Deal of the Year “ за инвестицията си в HeleCloud за подкрепяне тактиката за напредък по време на премиите Thames Valley Deals Awards 2019, извършени предходната седмица в Лондон. Британските награди засвидетелстват достиженията на бизнеса и финансовата общественост.

BGF е най-активният вложител в дребния и междинния бизнес във Англия и Ирландия. BGF прави дълготрайни финансови вложения в подмяна на миноритарен, неконтролиращ дял в сдруженията, които поддържа. Миналата година фондът влага 2 милиона английски паунда в HeleCloud, с цел да подкрепи разширението на портфолиото на услугите, построяването на наличието в други европейски територии и създаването на нови облачни функционалности.

През 2018 година бизнесът на HeleCloud регистрира впечатляващ растеж. Доверен сътрудник е на над 30 английски компании за въвеждането на облачните услуги и за постигането на бизнес задачите им. Клиентите й във Англия включват интернационалните корпорации като NEX Group, Zopa, Viber и други. Като резултат компанията реализира година на четирикратен растеж, основно във Англия.

„ Инвестицията, направена от BGF, е основна за увеличение на мащаба през последните дванадесет месеца. Внедряването на облачните услуги продължава да бъде приоритет и предизвикателство за бизнеса във Англия. Процесът се усложнява от увеличаващите се проблеми в сигурността и сходството, в частност в контролираните браншове, макар че облачните услуги постоянно са най-хубавият метод за тези компании. Гордеем се, че за английските компании сме приближен сътрудник, който има умения и богат опит във внедряването на облака, изграждайки най-хубавото решение за тях, като в същото време покачва квалификацията на работната ръка. “ - разяснява Добромир Тодоров, изпълнителен шеф на HeleCloud.

Наградите Thames Valley Deals Awards 2019 са отворени за всяка компания в региона на долината на Темза и регистрират освен рентабилността, нововъведенията и заетостта, само че и приноса за локалната икономическа общественост и поддръжката за културата и благотворителността в района. Наградата за МСП на годината е отворена за компании с годишен оборот от 500 хиляди до 15 млн. английски паунда, които са на пазара най-малко от две години.

HeleCloud е номинирана също по този начин в категорията „ DevOps and Functions as a Service Implementation ” на UK Cloud Awards. Наградите отличават напъните на ИТ фирмите, които оферират облачни нововъведения и високи достижения. Победителите ще бъдат оповестени на 16 май 2019 година в Лондон.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР