Британският еротичен модел Кейти Прайс, известна като Джордан, обяви в

...
Британският еротичен модел Кейти Прайс, известна като Джордан, обяви в
Коментари Харесай

Моделът Кейти Прайс е бременна за 6-и път

Британският сексуален модел Кейти Прайс, известна като Джордан, разгласи в обществената мрежа Инстаграм, че е бременна с първото си дете от гаджето си Карл Уудс, което ще е шесто за нея. 42-годишната звезда показа своя фотография, на която държи коремчето си нежно, споделяйки на почитателите си, че е " щастлива и здрава ", написа life.dir.bg.

Тя е написала: " Щастлива и здрава - това е най-хубавото възприятие. Благодаря на @carljwoods, че е част от мен. "

Кейти е майка на 15-годишния Джуниър и 13-годишната Принцес от връзката ѝ с артиста Питър Андре, напомня " Труд ". Освен това тя има две деца на 7 и 6 години (Джет и Бъни) от някогашния си брачен партньор Кийрън Хейлър. Прайс отглежда като самотна майка и 18-годишния си наследник Харви, който пък е от връзката ѝ с ексфутболиста Дуайт Йорк. Тийнейджърът е роден с увреждания, в това число частична слепота.

32-годишният предстоящ баща Карл е реагирал на поста на своята обичана с думите: " Моята Доли ".

Наскоро телевизионната звезда показа, че желае да сътвори семейство с Карл, който е с 10 години по-млад от нея и няма свои деца. Уудс е търговец на коли в Есекс. Карл и Кейти към този момент са обсъждали и проектите си за женитба. Наскоро тя разгласява фотография на шише с фолиева киселина, намеквайки че е на вълна забременяване на бебе. Известно е, че фолиевата киселина оказва помощ за попречване на вродени недостатъци и се предлага на дамите, които желаят да забременеят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР