Британският Daily Star привежда редица доказателства за това, че преди

...
Британският Daily Star привежда редица доказателства за това, че преди
Коментари Харесай

Уникална КАРТА доказва, че ядрените войни са се водили преди хиляди години

Британският Daily Star привежда редица доказателства за това, че преди хиляди години на земята са се водили сражения, при които е употребявано нуклеарно оръжие. Така да вземем за пример в египетската пустиня и в Шотландия са открити странни стъклени предмети, а в античните индуистки текстове някои строфи за „ незнайно оръжие и стоманен лъч ” са накрали учените да се замислят съществено.

Мистериозното стъкло е намерено на територия от 10 км. м. покрай египетско-либийската граница. Освен това, едно парче е част от украшенията на Тутанкамон.



Специалистите допускат, че стъклото се е образувало преди 28 млн. години обратно след рухване на комета, която е загряла пясъка до 200°С.



По-късно други експерти са опровергали теорията им.



На картата, публикувана от Daily Star, са маркирани всички кътчета на земята, на които са открити сходни стъкла. Албион Харт, инженер от Масачузетския софтуерен институт, е съпоставил стъклените части от пустинята с тези, открити измежду нуклеарните тествания в Аламогордо, Ню Мексико, и те се оказали изцяло идентични. Освен това, досега не са открити доказателства, че пустинната околност в миналото е падала комета.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР