Британският „Daily Mail“ излезе с обширна статия за баба Ванга

...
Британският „Daily Mail“ излезе с обширна статия за баба Ванга
Коментари Харесай

Предсказанията на Баба Ванга за 2019 г.

Британският „ Daily Mail “ излезе с обширна публикация за баба Ванга с нейните предсказания за… 2019 година Булевардният вестник я възхвалява като сляпата пророчица, предсказала атентатите на 11 септември, Брекзита и възхода на Ислямска страна.
Въпреки че към този момент 23 години не е сред нас, нейните прогнози за идната година някак са стигнали до репортерите на Албиона.
Според баба Ванга през 2019-а двама от най-могъщите международни водачи ще изпаднат в инциденти – против съветския президент Владимир Путин ще бъде изработен атентат, проведен от хора от неговата работа за сигурност. Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп пък ще изгуби слуха си заради мистериозно заболяване.
Вангелия Гущерова, която се е трансформирала в паметна фигура измежду теоретиците на конспирацията, е уверена, че голямо земетресение с цунами ще унищожи огромни елементи от Азия, а в Европа ще настъпи икономическа злополука.
Ще се осъществен ли нейните гадания, пита „ Daily Mail “.
Путин към този момент е претърпял най-малко един сериозен опит за ликвидиране преди президентските избори през 2012 година. Сега съветският президент се е обкръжил с добре подготвени снайперисти, чиято единствена задача е да го опазят жив, тъй че може би той ще се съгласи с българската баба, че през 2019 година е допустимо да има друго нападение против него.
Путин също по този начин би трябвало да се приготви е за великански астероид, който ще удари Русия, съгласно Ванга.
Що се отнася до Доналд Тръмп, американският президент се чака да има тежка 2019 година, защото освен той може да се разболее от необяснима болест, която ще аргументи гадене, звук в ушите, мозъчен инсулт и загуба на слуха, само че и член от фамилията му ще претърпи автомобилна злополука.
Наскоро беше обявено, че американски дипломати в Куба и Китай страдат от мистериозна загуба на слуха и звук в ушите, за които се счита, че са породен от прекалено излагане на радиочестотно / микровълново електромагнитно лъчение при прослушване или наблюдаване.
Дали Тръмп ще стане жертва на същата болест следва да забележим.
Петричката гадателка гадае, че Европа ще претърпи огромен стопански колапс, който някои биха споделили, че елементарно може да се случи, когато Англия напусне Европейския съюз на 29 март.
Тя планува, че ще има още едно опустошително цунами, което ще унищожи елементи от няколко азиатски страни, в това число Пакистан, Индия, Китай, Япония и Индонезия. Индонезия към този момент претърпя опустошително цунами и даде повече жертви в сравнение с всички естествени бедствия в страната за последното десетилетие.
През септември цунами, провокирано от земетресение с магнитуд 7,5, раздруса индонезийския остров Сулавеси, убивайки 2 100 души.
И предходната събота големи талази се блъснаха в крайбрежните градове на островите Суматра и Ява, при тях починаха 430 души и 159 са в неопределеност.
Българската баба, умряла на 85-годишна възраст през 1996 година, е известна и като "Нострадамус на Балканите ". Тя мистериозно е изгубила зрението си на 12-годишна възраст по време на страховита стихия. Нейното семейство я намерило няколко дни по-късно на прага на гибелта - със затворени очи и покрити с прахуляк.
По-късно тя твърди, че е претърпяла първото си привидение, когато е била изчезнала, и е вярвала, че й е дадена властта да предсказва бъдещето и да лекува другите.
През 1979 година Ванга, която съгласно известията има 85% триумф с предсказанията си, сподели на писателя Валентин Сидоров, че Русия ще бъде „ стопанин на света “, откакто Европа стане „ пустота “.
"Всички ще се разтопят, като че ли лед, единствено един остава непокътнат - славата на Владимир, славата на Русия ", прибавя тя.
Смята се, че гадателката е пророкувала Brexit, като споделя, че Европа в този си тип ще престане да съществува до края на 2016 година и че една радикална войска ще нахлуе наоколо до Европа, което се счита за напътствие за възхода на ISIS в Сирия и Ирак.
Някои настояват, че баба Ванга даже е предсказала атентатите от 11 септември 2001 година, казвайки, че „ две стоманени птици “ ще нападат „ американски братя “.
Тя разгласи: „ Ужас, смут! Американските братя ще паднат, откакто бъдат нападнати от стоманените птици. Вълците ще вият в храстите и почтена кръв ще бликне “.
Но тя твърди, че Барак Обама ще бъде „ последният американски президент “, което кара някои да имат вяра, че Доналд Тръмп в никакъв случай няма да се закълне, което се оказа погрешно.
Други събития, които тя е планувала, са превъзмогването на глада на планетата до 2028 година, колониите на Марс да се снабдят нуклеарни оръжия до 2256 година и Земята да стане необитаема до 2341 година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР