Британският боксьор Тайсън Фюри ще се бие първо със съперник,

...
Британският боксьор Тайсън Фюри ще се бие първо със съперник,
Коментари Харесай

Тайсън Фюри няма да се бие скоро с Дионте Уайлдър

Британският боксьор Тайсън Фюри ще се бие първо със противник, друг от Дионте Уайлдър, преди да се изправи още веднъж против американеца. Това разгласи президентът на WBC Маурисио Сулайман, представен от международните организации.

Циганския крал е уведомил WBC за желанията си. Доскоро се смяташе, че реваншът е единствено въпрос на време и то напълно скоро - може би през лятото. Оказва се, че Фюри има други проекти.

Англичанинът и Уайлдър, който е международен първенец на WBC (Световен боксов съвет), изиграха зрелищен мач при започване на декември в баскетболната зала " Стейпълс сентър " в Лос Анджелис. След края му съдиите дефинираха тъждество, по този начин Уайлдър резервира купата. И двамата боксьори - към момента непобедени, обявиха, че скоро ще излязат на кръга още веднъж един против различен.

Според Сулайман американецът е изразил подготвеност да срещне Фюри, само че той първоначално е отклонил поканата.

Преди броени дни роденият в Манчестър шоумен подписа контракт за пет мача и към 100 милиона $ с организацията Top Rank и с малкия екран ESPN. Те го съставляват в Съединени американски щати. С TR договор има и Кубрат Пулев, който ще срещне румънеца Богдан Дину на 23 март в Калифорния.

Вече потеглиха спекулации, че по промоутърска линия е вероятен конфликт сред Кобрата и Фюри. Миналата есен Пулев съкруши в София братовчеда на Тайсън - Хюи.

Световният първенец на останалите три огромни федерации Антъни Джошуа ще спори с Джарел Милър-Голямото бебе на 1 юни в нюйоркската зала " Медисън Скуеър Гардън ".

Интересно кои ще са идващите противници на другите двама огромни - Уайлдър и Фюри.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР