Британският боксьор Хюи Фюри пристигна в София за мача си

...
Британският боксьор Хюи Фюри пристигна в София за мача си
Коментари Харесай

Хюи Фюри кацна в София за мача с Кобрата, обеща да е различен

Британският боксьор Хюи Фюри дойде в София за мача си против Кубрат Пулев.

Двубоят ще е идната събота в зала " Арена Армеец ".

Преди това гостът ще прегледа Пловдив и ще направи открита подготовка в града под тепетата.

Преди да тръгне за България, Фюри приказва пред в. " Мирър ":

" И ето по този начин, 14 седмици минаха и лагерът преди мача завърши. Напълно почтено, това е най-хубавото положение, в което съм се чувствал, влизайки в мач, и душевен, и физически.

Последните 14 седмици бяха тежки и съм удовлетворен, че свършиха. Всичко, за което мисля в този момент е боят. Чувствам се убеден на 100%, направихме всичко вярно в подготовката и в този момент би трябвало да отида там и да свърша работата.

Толкова покрай мача, последната седмица в залата беше за рационализиране на всичко, върху което работих през последните три месеца, с цел да съм сигурен, че съм подготвен.

Имах много медийни отговорности в залата тази седмица, снимах за Channel 5 в четвъртък. Те пристигнаха и ме снимаха да върша леки тренировки за промото преди мача и неща, които ми харесват. Това значи, че най-накрая се приближаваме до мача.

Сега всичко това е минало, ще е хубаво да имам няколко дни за себе си да релаксирам и да презаредя батериите преди да отпътува за България в събота.

Колкото повече се приближаваме към мача, толкоз повече се вълнувам. Очаквам с неспокойствие това предизвикателство. Не мисля, че някакво преимущество може да се вземе в седмицата на мача. Аз ще правя моите неща, той неговите.

Всичко, което има значение, е, когато се надигнем лице в лице на кръга. Не преди този момент на конференцията или на откритата подготовка, или кантара. Той може да го вижда като преимущество, само че за мен няма разлика. Дойде ли вечерта на борбата, всичко други няма значение, има единствено два юмрука и нищо друго няма значение.

Най-голямото му оръжие е неговият опит. В последна сметка, той има две ръце и два крайници и аз и той ще бъдем там сами. Не се тормозя прекомерно доста за този мач - фокусиран съм върху личната си игра и това, което би трябвало да направя, с цел да печеля мача.

Знам, че доста от моите другари и родственици ще бъдат в България за мача и нямам самообладание да отида там и да им покажа, върху какво работих.

Получихме доста писма през вратата на залата тази седмица, в които ми пожелават триумф на мача, което е хубаво. Искам да благодаря на тези почитатели, значи доста да имам тяхната поддръжка.

Само желая да им кажа да включат тв приемниците, тъй като ще им дава шоу, което дълго няма да не помнят. Феновете ще видят друг Хюи Фюри в този мач ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР