Британският боксьор Антъни Джошуа даде заявка да победи с нокаут

...
Британският боксьор Антъни Джошуа даде заявка да победи с нокаут
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: Вярвам, че мога да нокаутирам Нгану

Британският боксьор Антъни Джошуа даде поръчка да победи с нокаут някогашния първенец в UFC Франсис Нгану в идния мач посред им в Саудитска Арабия в петък.

Джошуа, който загуби международните си трофеи в тежка на WBA, IBF, IBO и WBO от украинеца Олександър Усик, сега се намира в серия от три следващи победи на професионалния кръг, като за последно съкруши шведа Ото Валин през декември предходната година.

" Вярвам, че мога да нокаутирам Нгану. Бих желал да го нокаутирам и по този начин да направя огромна поръчка. Физически се усещам добре и мощен. Достатъчно мощен, с цел да свърша работа и душевен съм там, където би трябвало да бъда. Очаквам с неспокойствие предизвикването ", съобщи AJ в изявление за Sky Sports.

Срещу него в петък вечер в Саудитска Арабия ще излезе 37-годишният Франсис Нгану, който до януари 2023 година държеше купата в тежка категория в UFC, само че тя бе отнета, откакто той не съумя да се споразумее за нов контракт с компанията.

Това принуди камерунеца Нгану да се насочи към боксовия кръг, където той дебютира предишния октомври със загуба по точки от международния първенец на WBC Тайсън Фюри, макар че по-късно триумфът на британеца бе избран като противоречив.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР