Британският боксьор Амир Хан разкри, че има уговорка за мач

...
Британският боксьор Амир Хан разкри, че има уговорка за мач
Коментари Харесай

Амир Хан: Имам уговорен мач с Пакиао на 8 ноември

Британският боксьор Амир Хан разкри, че има спогодба за мач с филипинеца Мани Пакиао в Саудитска Арабия на 8 ноември. В събота 32-годишният Хан завоюва интернационалната купа на Световния боксов съюз (WBC) в полусредна категория (до 66.6 килограма) след победа над Били Диб в Джеда, Саудитска Арабия, до момента в който този уикенд ветеранът Пакиао ще се изправи против Кийт Търман в Лас Вегас за купата на Световната боксова асоциация (WBA) в същата категория. При триумф на филипинеца е доста евентуално да се стигне до дуел сред него и Хан в края на годината.

"Следващият ми мач още веднъж ще бъде в Саудитска Арабия, в Рияд на 8 ноември. Надявам се да бъде против Мани Пакиао, и двамата сме подписали контракта и мачът е уречен, тъй че се надявам той да преодолее противника си в края на седмицата и да направи този мач ", разяснява Хан. "Ако не стане, имаме и авариен проект, само че пожелаваме триумф на Пакиао този уикенд ", добави британецът, който има 34 победи и 5 загуби в кариерата си.

"С Мани сме другари, постоянно е имало почитание сред нас, само че това е нашата работа и от време на време приятелите би трябвало да се бият един против различен. Когато стъпиш на кръга, превключваш на различен режим, същото е и с Мани Пакиао, би трябвало да се качим на кръга и да забележим кой е по-добрия ", сподели още Хан.

40-годишният Пакиао е едно от най-големите имена в междинните категории в последните над 20 години, като има 61 победи и 7 загуби в професионалната си кариера. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР