Британският боксов съвет отне лиценза на Конър Бен заради положителната

...
Британският боксов съвет отне лиценза на Конър Бен заради положителната
Коментари Харесай

Отнеха лиценза на боксьор заради допинг

Британският боксов съвет лиши лиценза на Конър Бен поради позитивната допинг проба, която провали мача с Крис Юбанк Младши. 26-годишният боксьор даде положителен тест за неразрешеното вещество Кломифен. След това „ Битката на синовете “ бе анулирана.

Конър Бен трябваше да се яви пред съвета предишния петък, с цел да даде пояснения по случая. Той обаче е толкоз сърдит от метода, по който се отнасят към случая от управителното тяло на бокса във Англия, че отхвърли да се яви и по тази причина са му наложени редица санкции.

Освен отнемането на лиценза има и санкция от 50 000 паунда, само че в случай че Бен реши да се яви и приказва пред Боксовият съвет, санкцията може и да отпадне.

„ С покана от 17 октомври 2022 година господин Конър Бен бе помолен да се яви пред Боксовият съвет за чуване по отношение на нарушение на предписание 25.1.1. Изслушването бе планувано за 21 октомври. Представителите на господин Бен на чуването бяха известени, че наказванията против него остават. Той непринудено върна лиценза си “, се споделя в публично изказване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР