Британският автор Пол Маккена сподели техники, които да ви направят

...
Британският автор Пол Маккена сподели техники, които да ви направят
Коментари Харесай

Експерт споделя техники за по-щастлива 2018 г.

Британският създател Пол Маккена показа техники, които да ви създадат по-щастливи през 2018 година, написа в. "Дейли мейл ".

Той споделя, че щастието е естествено човешко положение, като глада, яда, въодушевлението, отегчението, неутралността и бдителността.

КАК ИЗГЛЕЖДА ЧОВЕК В НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ ДЕН ОТ ЖИВОТА СИ

Всеки може да бъде благополучен.

Щастието е методът, посредством който мозъкът и тялото ви водят към това, което ви носи най-голямо задоволство. Веднъж щом тръгнете по неговия път, то ви води към още и още.

Авторът обяснява какво значи щастието съгласно него:

"В случай, че си мислите, че е доста хубаво, с цел да бъде истина, дано изясним какво значи щастието. То не изключва болката, компликациите, раздразнението и страданието в живота. Не значи, че мога да Ви накарам да се чувствате в възторг непрекъснато ", прецизира специалистът.

Тайната на норвежкото благополучие (Може да разберете повече за норвежкото благополучие във видеото горе)

"Аз знам какво е възприятието на непрекъсната и дълбока меланхолия, да не виждаш смисъл в нищо, само че съм намерил пътя си към естествения ежедневен живот и към същинското трайно изумително благополучие ", прибавя той.

Опитът на Пол Маккена е на практика. Той е ползвал програмата си върху свои пациенти.

Причината да се усещаме нещастни е, че сме избрали "неотзивчиви " способи на мислене и деяние. Целта е да ги заместим с привички, които ни вършат щастливи.

5 правилото на щастливия брак

Умът и тялото са свързани, споделя още Маккена. Напрежението в тялото води до напрегнати мисли. Успокойте мислите си и тялото ви също ще си почива.

От йогата и античните бойни изкуства, до момента хората са употребявали придвижването и стойката на тялото, с цел да реализиран успокоение, баланс и благополучие.

Обикновено, когато не сме изключително щастливи, ние се прегърбваме леко, свеждаме глава, а раменете ни се прибират напред. Тази поза се свързва с подтиснатост.

Две неща са основни за щастието на човек

Всъщност, в случай че се чувствате добре и прекарате половин час в такава поза на тялото, ще усетите намаление на настроението. Не го правете! Изправете се, вдигнете глава и не свивайте раменете си.

Усмихвайте се

Когато се усмихвате, в тялото Ви се отделя серотонин, от който се чувствате добре. Усмивката ще Ви помогне да повишите равнищата си на благополучие. Смехът е източник и на ендорфин, който ускорява имунната система и почиства токсините от организма. Усмихвайте се 40 пъти всеки ден, а се смейте 20 пъти, цитира специалистът препоръки на сътрудника си лекар Робърт Холдън.

Ето какво да вършим всеки ден преди 9 сутринта, с цел да имаме прелестен ден

Да си благополучен е елементарно, мъчно е да си трагичен.

Над 50 научни проучвания демонстрираха, че, когато огромни групи хора живеят в мир и благополучие, има доста понижение в престъпността. Всеки ден, в който си благополучен, усилваш щастието в света. Споделяйте щастието си и то няма да свърши.

За край създателят цитира китайска сентенция, която гласи:

Учени откриха ключа към щастието

Ако желаете да бъдете щастливи един час - подремнете.
Ако желаете да бъдете щастливи един ден - отидете за риба.
Ако желаете да бъдете щастливи една година - наследете положение.
Ако желаете да бъдете щастливи цялостен живот - помогнете на различен човек.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР