Британският автомобилен производител Aston Martin отчете 224% ръст на продажбите,

...
Британският автомобилен производител Aston Martin отчете 224% ръст на продажбите,
Коментари Харесай

Aston Martin отчете огромен ръст в продажбите, основно заради първия си SUV

Британският авто производител Aston Martin регистрира 224% растеж на продажбите, воден значително от увеличеното търсене на първия му състезателен автомобил DBX 4x4, заяви Ройтерс. 

" Надграждайки триумфа на DBX, нашия първи SUV, пуснахме още два нови автомобила. Освен това, с новите модели имаме положителни благоприятни условия за напредък в бъдеще ", сподели съсобственикът на Aston Martin Лорънс Строл.

Британският SUV DBX 4x4, по данни на организацията, за първи път слезе от конвейера доскоро повече от година. Делът на продажбите на този модел през първата половина на 2021 година възлиза на повече от 50% от общите продажби на компанията (2901 транспортни средства). 

В момента Aston Martin, съгласно Ройтерс, претърпява сложни времена, защото компанията не съумява да отговори на упованията на клиентите. Това накара автомобилния производител да търси нови спонсори, предава. 

В същото време се прецизира, че загубата на компанията преди налози е намаляла от 227 милиона английски лири (около 314,8 милиона долара) през първата половина на 2020 година до 91 милиона английски лири (126 милиона долара). От Aston Martin оповестиха също, че продажбите са в сходство с упованията на компанията. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР