Британският астронавт Тим Пик публикува за своите фенове във Facebook

...
Британският астронавт Тим Пик публикува за своите фенове във Facebook
Коментари Харесай

Мрежата завря от теста на британският астронавт Тим Пик, на пръсти се броят тези, които го решиха

Британският астронавт Тим Пик разгласява за своите почитатели във Фейсбук логическа задача, която е трябвало да реши, с цел да стане астронавт.

Тестът е обвързван със най-много със положението на вестибуларния уред и ориентацията при безтегловност и нуждата бързо да се преценява кое в тази необикновена конюнктура е горе или долу и така нататък

" Представете си, че пред вас имате куб. Той може да бъде извърнат наляво, надясно, напред (в посока към вас) или обратно (в посока противоположна на вас). На дъното на куба има точка. Сега въображаемо завъртете куба: напред, наляво, наляво, напред, надясно, обратно, надясно. Къде ще се окаже точката?

- от горната страна
- на дъното
- отляво
- отдясно
- откъм гърба
- начело


Към тази задача, която разгласява Пик има и картинка с изображение на куба.
Постът му се употребява с нечуван интерес, само че множеството консуматори признават, че им е мъчно да следват инструкцията, с цел да стигнат до правилния отговор. Но има и такива, които самонадеяно декларират, " отговорът се съдържа във въпроса ".

Така ли е в реалност и кой е правилният отговор четете на най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to

В последна сметка, след тази серия операции се оказва, че единици са на мнение, че точката още веднъж ще бъде на дъното. Както по-късно удостовери и астронавтът точно този отговор е верният.

Миналата седмица Тим Пик, който тези дни показва книгата си " Попитай астронавта ", беше посетител на утринното шоу на тв канала ITV. Тогава водещата, която стана за смях, го запита дали е съумял да си вземе парченце от Луната. Наложи се астронавтът да ѝ изяснява, че има огромна разлика сред Луната и МКС и че за финален път човек е стъпвал на повърхността на спътника на земята през далечната 1972 година

Превод: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР