Британският актьор Том Холанд е потвърдил официално пред американски медии

...
Британският актьор Том Холанд е потвърдил официално пред американски медии
Коментари Харесай

Спайдърмен си призна, че люби Зендая

Британският артист Том Холанд е удостоверил публично пред американски медии аферата си с колежката Зендая. От дълго време почитателите подозират звездите от поредицата " Спайдърмен " в сантиментални усеща, само че не са получавали публични мнения от артистите.

В изявление за „ GQ” артистът разкри, че би желал да резервира персоналния си живот в загадка. " Един от минусите на това да си прочут е, че към този момент не можеш да контролираш персоналния си живот и специфичните неща, които съгласно теб се случват сред двама души, които доста се обичат, в този момент би трябвало да бъдат споделени със света. Винаги съм бил уверен, че персоналният живот би трябвало да остане персонален, тъй като светът към този момент знае толкоз доста за мен ", споделя Холанд.

Според Том двамата със Зендая се усещат по този начин, като че ли персоналният им живот е бил " откраднат от тях ". Според изданието, с премиерата на най-новата част от франчайза " Спайдърмен: Без път към дома " Холанд осъзнава, че скоро ще би трябвало да дава отговор на доста въпроси за връзката им по време на международното прес турне.

" Не мога да приказвам за това без нея. Много я почитам. Това не е моята история, а нашата история. И ще го разкажем, когато сме подготвени ", отбелязва артистът.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР