Британският актьор Том Харди, който е спряган за новия Джеймс

...
Британският актьор Том Харди, който е спряган за новия Джеймс
Коментари Харесай

Том Харди иска 80 бона за един снимачен ден в БГ филм

Британският артист Том Харди, който е спряган за новия Джеймс Бонд, е изискал 80 хиляди лв. за един снимачен ден за присъединяване в БГ филм.

Това разгласи режисьорът Максим Генчев, който пусна публикация, че търси негов двойник за ролята на Георги Бенковски за кино лентата си "Ботев ", защото го прави напълно с дарения и не може да си разреши подобен разход за оригинала.

"Том Харди просто умее да играе първия проект, тъй че да вади втори проект и нюанси. Бях го харесал за Левски преди време, даже имах компромисна оферта от сътрудника му - 38 000 паунда (над 80 000 лева) на снимачен ден, само че това беше целият бюджетец на кино лентата, а и Том се отърва от сватба с някоя БГ певица ", разкрива режисьорът, визирайки, че откакто снима Веселин Палчков в ролята, той се залюби с певицата Мариана Попова.

Том Харди е прочут с функциите си в "Лудият Макс ", Черният рицар ", "Мръсни пари ", "Рокенрола ". Феновете предложиха на Генчев негови БГ други възможности. За Александър Сано обаче той съобщи, че е прекомерно прочут и има насъбрани щампи. За Филип Буков (доктор Хаджихристев от "Откраднат живот ") съобщи, че е прекомерно млад, а за Тигран Торосян отвърна: 'Бенковски е бил мъжага ", написа Телеграф.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР