Британският актьор и двукратен носител на Оскар Майкъл Кейн обяви,

...
Британският актьор и двукратен носител на Оскар Майкъл Кейн обяви,
Коментари Харесай

Легендарният актьор Майкъл Кейн се пенсионира на 90 години

Британският артист и повторен притежател на Оскар Майкъл Кейн разгласи, че се отдръпва от актьорството на 90-годишна възраст след излизането на последния му филм.


„ Много пъти споделях, че ще се пенсионирам. Е, в този момент ще го направя “, разкри Кейн в изявление за Би Би Си.

" Прецених, че съм имал филм, в който съм играл основната роля и съм имал невероятни мнения... Какво повече мога да направя, с цел да надмина това достижение? ", размишлява той.

Кейн взе участие във " The Great Escape " дружно с Гленда Джаксън, която за жалост умря през юни, малко откакто приключи ролята си. Филмът е основан на същинската история на деец от Втората международна война, който заобикаля от старешки дом, с цел да участва на тържествата по случай годишнината от " Деня D " във Франция.

" Единствените функции, които мога да получа в този момент, са на 90-годишни мъже. Или може би на 85 ", споделя Кейн. " Така че си помислих - стига толкоз. "

Кейн печели Оскар за осъществяванията си във кино лентата " Хана и нейните сестри " от 1986 година и " Правилата на Сидер Хаус " през 1999 година, и двата в категорията за най-хубав артист в поддържаща роля. Той взе участие и в емблематични филми като " Алфи ", " Хванете Картър " и " Да образоваш Рита ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР