Британският актьор Хю Грант призна, че искал да започне кариера

...
Британският актьор Хю Грант призна, че искал да започне кариера
Коментари Харесай

Този мъжкар, мислел да става политик – киното щеше да загуби

Британският артист Хю Грант призна, че желал да стартира кариера в политиката. Но след това е преосмислил това заради злоупотребите, на които са подложени политиците.

Пред Entertainment Weekly той описа за ролята си в политическия язвителен минисериал " The Regime " и показа, че е обмислял кариера в политиката. " Минавало ми е през мозъка. Но това, което виждам е, че е съвсем невероятно да се направи нещо. Просто е невероятно ", уточни Грант.

Звездният артист показа, че обсъждал това с майката на брачната половинка си Анна Елизабет Еберщайн - Сузане Еберщайн, която е някогашен член на шведския парламент. Тя го е посъветвала да не влиза в политиката, тъй като " всичко е търговия " и " злоупотребите са невъобразими ".

Хю Грант напомни присъединяване си в акция по време на изборите в Обединеното кралство през 2019 година и съобщи, че е бил подложен на " ужасяващи " набези, напомня NOVA. " Никога не знам дали злоупотребите са същински, или идват от ботове. Те са брилянтни в това, което вършат. И това беше безусловно ужасяващо ", споделя Грант.

Заплахите " бяха в действителност крайни и шокиращи ". " Така, че виждам, че би трябвало да си или доста самоуверен или по-скоро вманиачен, с цел да се занимаваш с политика в цифровата епоха ", добави звездата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР