Британският актьор Джулиан Сандс е загинал - това е официално

...
Британският актьор Джулиан Сандс е загинал - това е официално
Коментари Харесай

Останките на актьора Джулиан Сандс са идентифицирани 6 месеца след изчезването му

Британският артист Джулиан Сандс е умрял - това е публично доказано, откакто човешките остатъци, открити в планински регион в Калифорния, са разпознати като негови.

" Начинът, по който е настъпила гибелта, към момента се проверява, като се чакат още резултати от проучвания. Бихме желали да изразим благодарността си към всички доброволци, които работеха неуморно, с цел да открият господин Сандс ", се споделя в позиция на шерифското ръководство в Сан Бернардино.

Тялото на Сандс е открито от планинари на 24 юни сутринта, в региона на върха Болди. Съдебен доктор е открил, че те принадлежат на изчезналия преди близо 6 месеца артист.

Джулианс Сандс беше разгласен за търсене на 13 януари, откакто не се прибра от излет в планината.

Той ще остане прочут с функциите си във филми като " Стая с панорама " с Хелена Бонам-Картър, " Да напуснеш Лас Вегас " и в телевизионни сериали.

Сандс е бил разпален алпинист, като е взел участие в изкачвания на върхове в разнообразни точки на света. В изявление от 2020 година той споделя, че се усеща най-щастлив, когато е " покрай върха на планината в прелестна студена заран ".

Актьорът е татко на три деца от двата си брака.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР