Британският актьор Джулиан Сандс е изчезнал миналата седмица в планината

...
Британският актьор Джулиан Сандс е изчезнал миналата седмица в планината
Коментари Харесай

Издирват актьора Джулиан Сандс

Британският артист Джулиан Сандс е липсващ предходната седмица в планината Сан Габриел в Съединените щати

65-годишният мъж е липсващ в петък, 13 януари, при неприятното време в ЮжнаКалифорния и е разгласен за търсене към 19:30 ч локално време, заяви Българска телеграфна агенция.

Полицията заяви, че наземните избавителни екипи са били изтеглени от планината предишния уикенд заради заплаха от лавини, само че издирването продължава благодарение на дрон и хеликоптер.

Джулиан Сандс е прочут с функциите си в известни филми и телевизионни драми, в това число " Стая с аспект ", " 24 " и " Смолвил ".

От петък вечерта избавителните екипи търсят артиста, само че са били възпрепятствани от тежките метеорологични условия.

Полицията ще продължи претърсването по земя, когато времето се усъвършенства и изискванията са по-безопасни за избавителните екипи.

Силите на реда обявиха, че през последните четири седмици са се отзовали на 14 сигнала на планината Балди и в покрайнината, и предизвестиха туристите да " помислят два пъти и да се вслушат в предизвестията " в изискванията на неподходящи метеорологични условия.

Сандс живее в Лос Анджелис от 2020 година и за последно се появи в драмата " Бенедикт ", в която взе участие и Питър Капалди.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР