Британският актьор Даниел Крейг претърпя лека контузия на глезена по

...
Британският актьор Даниел Крейг претърпя лека контузия на глезена по
Коментари Харесай

Даниел Крейг претърпя контузия по време на снимките на новия Бонд

Британският артист Даниел Крейг претърпя лека травма на глезена по време на снимането на новия филм за Джеймс Бонд в Ямайка. Заради контузията той ще се подложи на интервенция, предават интернационалните медии, цитирайки профила в Twitter на франчайз поредицата. 

Заснемането няма да продължи, до момента в който Крейг не се върне още веднъж на работа.

Към момента планът се назовава Джеймс Бонд 25 - до момента в който не му бъде поставено публично име. Засега остава годна оповестената дата за излизане на кино лентата - през април 2020 г. 

51-годишният Крейг е снимал сцена с високоскоростно гонене в Ямайка, когато се е подхлъзнал и е паднал. Той е бил превозен в Съединени американски щати, с цел да бъде прегледан от същия хирург, който лекува футболната звезда Хари Кейн по-рано през годината. 

Това е петият филм за именития Агент 007 с присъединяване на Крейг в основната роля. Снимачният календар на продукцията е под напрежение, а артистът ще би трябвало да се възвръща минимум две седмици след интервенцията.

Даниел Крейг не за първи път получава контузия по време на фотоси за филм от поредицата Джеймс Бонд. Актьорът, който тренира интензивно за ролята и държи самичък да извършва каскадите си, изгуби два зъба, до момента в който снимаше " Казино Роял " през 2006 година, припомня БТА. По време на фотосите за " Спектър на утехата " през 2008 година той скъса раменен мускул, контузи ребрата си и си поряза пръста. През 2015 година се наложи фотосите за кино лентата " Спектър " да бъдат прекратени за две седмици, с цел да може Крейг да се подложи на интервенция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР