Британският актьор Бенедикт Къмбърбач изрази надежда, че ще може да

...
Британският актьор Бенедикт Къмбърбач изрази надежда, че ще може да
Коментари Харесай

Британският актьор Бенедикт Къмбърбач е готов да приюти бежанци от Украйна

Британският артист Бенедикт Къмбърбач изрази вяра, че ще може да се включи в държавна стратегия, с цел да предложи заслон на бежанци от Украйна, съобщи Ройтерс. 

Новият английски план " Домове за Украйна " ще даде опция на публични персони, благотворителни организации, компании и други да предложат  място за настаняване на идващите във Англия бежанци, даже и в случай че нямат фамилни връзки. 

" Наистина е шокиращо... да бъдеш европеeц на два часа и половина път със аероплан от Украйна, това е нещо, надвиснало над нас ", съобщи Къмбърбач пред телевизия " Скай нюз ", до момента в който минаваше по аления килим пред " Роял Албърт хол " за церемонията за премиите БАФТА.

— The Independent (@Independent)

Актьорът, прочут с функциите си в " Шерлок ", " Игра на кодове " и " Доктор Стрейндж " , носеше на ревера си кръгла значка с цветовете на украинския байрак. " Всички би трябвало... да създадем повече от това да носим значка. Трябва да дарим, би трябвало да окажем напън на нашите политици да продължат да основават някакъв тип сигурност сигурност на бежанците и леговище за хората, които страдат ", сподели още Къмбърбач.

" Всеки би трябвало да направи колкото може... има рекорден брой доброволци, които одобряват хора в домовете си, уповавам се и аз да бъда част от това. "
Бенедикт Къмбърбач беше номиниран за премия БАФТА за най-хубав артист за кино лентата " Силата на кучето ", само че не завоюва оценката.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР