Британските власти вдигнаха изтребители да прехванат самолет на компанията Райънер,

...
Британските власти вдигнаха изтребители да прехванат самолет на компанията Райънер,
Коментари Харесай

Британски изтребители ескортираха самолет на Райънер след фалшива тревога

Британските управляващи подвигнаха изтребители да прехванат аероплан на компанията " Райънер ", откакто екипажът докладвал за подозрителен предмет, оказал се мобилен телефон, съобщи Асошиейтед прес.

Кралските военновъздушни сили оповестиха, че нощес два самолета " Тайфун " са вдигнати под паника от база в Източна Англия, с цел да съпроводят пътнически аероплан, добавя Българска телеграфна агенция.

Полицията съобщи, че след полета, който бил от Виена за летище Станстед край Лондон, силите за битка с тероризма арестували двама мъже. Единият бил от Кувейт, а другият - от Италия.

Днес и двамата са били пуснати без предявени обвинявания против тях. Причината за освобождението им е, че след направена инспекция се оказало, че съмнителният предмет, който бил открит в една от тоалетните на самолета, не е рисков, съобщи полицията.

Тя добави, че предметът, за който става дума, е телефон.

" По разбираеми аргументи се отнасяме доста съществено към всяка информация за съмнителни предмети или държание на борда на самолети. За благополучие, в този случай нямаше никакъв мотив за терзание ", сподели шефът на отдела за битка с тероризма на полицията в Източна Англия Анди Уолди.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР