Британските власти призоваха жителите на Острова да продължат да стоят

...
Британските власти призоваха жителите на Острова да продължат да стоят
Коментари Харесай

Британците трябва да стоят вкъщи, докато COVID-19 не отшуми

Британските управляващи приканиха жителите на Острова да продължат да стоят вкъщи, до момента в който рискът от заразяване с COVID-19 и разпространяването на ковид не изчезне.
В събота, английският вътрешен министър Прити Пател направи изказване по време на ежедневната конференция на Даунинг Стрийт.
Пател акцентира, че броят на жертвите и инфектираните с COVID-19 продължава да пораства всекидневно. Въпреки това, с цел да се измъкне страната от рецесията, хората би трябвало да продължат да се изолират и да следват рекомендациите на държавното управление и Министерството на здравеопазването.
" Призовавам всички вие да останете мощни и въплъщавайки духа на националното единение, да продължите да следвате тези рекомендации: останете у дома, с цел да отбраните системата на опазването на здравето и да спасите животи ", сподели тя.
Във Англия броят на смъртните случаи от COVID-19 надвиши 20 000 души, броят на инфектираните е близо 150 000 души. През миналото денонощие 813 души са умряли от ковид в английски лечебни заведения, а броят на случаите се е нараснал с 4913.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР