Британските власти подозират, че Пекин може да шпионира гражданите на

...
Британските власти подозират, че Пекин може да шпионира гражданите на
Коментари Харесай

Лондон подозира Китай в шпиониране чрез своите електромобили

Британските управляващи подозират, че Пекин може да шпионира жителите на страната посредством електрическите транспортни средства, които се внасят в Обединеното кралство от Китай. Това оповестява The Telegraph, базирайки се на източници от английското държавно управление.

Китай скоро ще господства на английския пазар на електрически коли, предизвестяват министри. След като управляващите наложат квоти за автомобилните компании да продават коли с нулеви въглеродни излъчвания през 2024 година, Китай ще се възползва от ниската цена на колите, създадени в страната, споделиха източници на вестника.

През 2030 година във Англия би трябвало да влезе в действие възбрана за продажба на коли с дизелови и бензинови мотори. От идната година управляващите имат намерение да вкарат квоти за произвеждане и продажба на коли с избрани типове мотори.

Обсъжда се предложение за установяване на квотата за продажби на коли с нулеви излъчвания (ZEV) на 22% за 2024 година Очаква се тази цифра да нарасне до 80% до 2030 година

Властите са загрижени, че...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР