Британските власти отказват да подновят визата на собственика на Челси

...
Британските власти отказват да подновят визата на собственика на Челси
Коментари Харесай

Британските власти отказват да подновят визата на Роман Абрамович

Британските управляващи отхвърлят да възобновят визата на притежателя на Челси Роман Абрамович, написа "The Bell ". Според американското издание, в което работят основно съветски публицисти, шефът на "сините " все още не може да обитава в Обединенто кралство и заради тази причина не е съумял да участва на финала за Купата на Англия в събота, който тимът му завоюва с 1:0.

Абрамович не възнамерява да се разделя с Мората

Визата на Абрамович е изтекла преди три седмици и все още управляващите не са я възобновили. Не се оповестява обаче за безапелационен отвод от страна на длъжностните лица.

Наскоро пък се появи информация, че Абрамович може да бъде съществено глобен от английските управляващи. Според авторитетното издание "Таймс ", което се базира на близки източници до министър-председателя на Англия Тереза ​​Мей, в развой на създаване са специфични ограничения против Абрамович и други съветски предприемачи.

През януари 2018 година управляващите получиха право на достъп до информация за произхода на капитала на задграничните притежатели и техните активи. В случай, че някои от съветските предприемачи откажат да разкрият произхода на капитала си, собствеността им може да бъде конфискувана.

Конте: Аз ще реша бъдещето си, а не Абрамович

Абрамович е притежател на Челси от 2009 година. Освен клуба обаче той има към 31% от металургичния холдинг "Evraz ", както и голям брой парцели на обща стойност, възлизаща на няколкостотин милиона $.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР