Британските въоръжени сили са изпратени да помагат на болниците в

...
Британските въоръжени сили са изпратени да помагат на болниците в
Коментари Харесай

Военни бяха изпратени да помагат в болниците в Лондон

Британските въоръжени сили са изпратени да оказват помощ на лечебните заведения в Лондон да се оправят с възходящия брой пациенти с Covid-19, защото поради разновидността Омикрон доста здравни чиновници се разболяват и да не могат да работят. Това съобщи " Гардиън ".

От 200 военнослужещи, изпратени в медицински заведения, 40 са лекари, които ще оказват помощ на личния състав на Националната здравна работа (НЗС) да се грижи за пациентите. Останалите 160 нямат здравно обучение. Те ще одобряват пациентите, ще наблюдават за поддържането на запасите и ще " правят съществени действия ", заяви Министерството на защитата на Англия.

Някои от тях към този момент са почнали работа и се чака да подкрепят НЗС в столицата до края на месеца.

Съобщението идва два дни, откакто , че се надява Англия да се оправи със сегашната вълна на ковид без спомагателни ограничавания, само че призна, че лечебните заведения ще се почувстват " краткотрайно претрупани " поради Омикрон.

Хиляди чиновници на НЗС в Лондон излизат в болнични, което кара здравните заведения да се борят да се оправят с невижданите равнища на неявяване на личен състав.

Последните данни сочат, че общият брой на заразяванията в Обединеното кралство за последните седем дни е 1 272 131, което е с 29% повече спрямо миналата седмица. Смята се, че същинският брой на инфекциите е доста по-висок, защото не всички са обхванати от програмата за тестване.

Данните също по този начин демонстрират, че в Англия в лечебни заведения са настанени 17 988 пациенти с Covid-19. В четвъртък в цяла Англия са регистрирани още 231 смъртни случая.
 Англия с над 200 000 инфектирани, само че без нови строги ограничавания
Англия с над 200 000 инфектирани, само че без нови строги ограничавания

Ще тестват всекидневно 100 000 чиновници в сериозни браншове
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР