Британските принцове Уилям и Хари обявиха, че в двореца Кенсингтън“

...
Британските принцове Уилям и Хари обявиха, че в двореца Кенсингтън“
Коментари Харесай

Издигат статуя на принцеса Даяна

Британските принцове Уилям и Хари оповестиха, че в двореца „ Кенсингтън “ ще бъде издигната скулптура на тяхната майка , като това ще се случи на деня, в който тя щеше да навърши 60-годишна възраст, оповестява английската телевизия Sky news.
Първоначално монументът е бил поръчан на 20-годишнината от гибелта на Даяна, само че слагането му е било забавено поради международната пандемия от новия ковид, съобщи организация Фокус.
 Ето какво се е случило на последния рожден ден на принцеса Даяна (ВИДЕО) Ето какво се е случило на последния рожден ден на принцеса Даяна (ВИДЕО)
Принцeca Дaянa трябвaшe дa нaвърши 59 гoдини тaзи гoдинa нa 1 юли. Cутринтa нa 1 юли 1997 година вeчe бившaтa cъпругa нa принц Чaрлз e пoл...
Вместо това датата се е изместила на 1 юли 2021 година, като откриването ще бъде придружено с гала. На 31 август се навършват 23 години от гибелта на Даяна, която умря в автомобилна злополука през 1997 година
В общо изказване Хари и Уилям обявиха, че майка им „ е докоснала извънредно доста животи. Надяваме се, че статуята ще помогне на всички гости в двореца „ Кенсингтън “ да си спомнят за нейния живот и завещание “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР