Британските паспорти ще се променят от винени в тъмно сини

...
Британските паспорти ще се променят от винени в тъмно сини
Коментари Харесай

Британските сини паспорти ще се завърнат

Британските паспорти ще се трансформират от винени в мрачно сини откакто Англия напусне Европейския съюз.

Завръщат се известните от предишното на страната сини паспорти, предава Би Би Си, цитирайки локалните управляващи. 

Министърът на имиграцията Брандън Люис разяснява, че за него е наслаждение да върне " емблематичния " дизайн със синьо и златно, който е бил употребен преди съвсем 100 години. Противникът на Европейски Съюз Найджъл Фараж пък реагира екзалтирано на новината, като написа в Twitter " Happy Brexmas! ". 

Новите паспорти ще бъдат налични за подновяващите документите си британци или подаващите молби за това от октомври 2019 г. 

Старите паспорти в цвят бордо се употребяват към този момент съвсем 30 години, откакто Англия се причисли към Европейски Съюз и одобри стила. 

Според паспортния показател 76 страни в света имат сини паспорти, в това число някои от някогашните колонизирани от Англия страни като Австралия, Канада, Индия, Съединени американски щати, Хонконг. Също по този начин със сини паспорти са жителите на Ямайка, Антигуа и Барбуда, Барбадос, Сейнт Винсент и Гренадини, както и на Ирак, Израел, Сирия, Северна Корея. 

Новите паспорти ще имат усъвършенствани ограничения за отбрана против измами. От март 2019 година старите английски паспорти, издавани по-рано, също ще са в действие, само че без да значат връзка с Европейския съюз. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР