Британските партии трябва да се издигнат над собствените си интереси

...
Британските партии трябва да се издигнат над собствените си интереси
Коментари Харесай

Ги Верхофстат: Британските партии трябва да се издигнат над собствените си интереси

Британските партии би трябвало да се повдигнат над личните си ползи и да си сътрудничат за някакво решение за Брекзит, което всички те поддържат, сподели договарящият за Брекзит от страна на Европейския парламент Ги Верхофстат, представен от Ройтерс.

За тази цел Англия би трябвало да промени " алените линии ", които е заложила в договарянията, съобщи той в Европейския парламент.



Холандският министър председател Марк Рюте предизвести, че о става все по-малко време за реализиране на съглашение преди излизането на Англия от Европейски Съюз и прикани британците да решат какво желаят.
 БГНЕС
" Сега от британците зависи да кажат какво желаят. Имаме още малко време, само че то в действителност изтича бързо. Все още се надяваме да реализираме съглашение преди те да изоставен в края на март ", съобщи Рюте.-->

Холандия е измежду водещите международни експортьори и е тясно обвързвана с английската стопанска система.

" Напускане без съглашение естествено е по-лошо от овакантяване със. Холандия се старае да подсигурява, че вредите ще са минимални ", добави Рюте.

Твърдите претенции на Англия при какви условия да излезе от Европейски Съюз значат, че настоящето съглашение е единственото допустимо сега, означи той.

" Ако те трансформират тези претенции, можем да се опитаме да реализираме друго съглашение, само че в случай че това не се случи, настоящето съглашение е единственият вид ", сподели холандският министър председател. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР