Британските медии събраха мненията на някои от водещите имена, както

...
Британските медии събраха мненията на някои от водещите имена, както
Коментари Харесай

Тайсън Фюри очаква победа на Кобрата

Британските медии събраха мненията на някои от водещите имена, както на Острова, по този начин и в международния бокс, за идната борба на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Според направеното допитване трима от тях дават поддръжката си за международния първенец, до момента в който двама се изричат в интерес на Кобрата. Позиция по отношение на срещата в събота дадоха първенецът на WBC Тайсън Фюри, кандидатът за неговия пояс Дилиън Уайт, както и някогашните международни първенци Дейвид Хей, Крис Юбанк-старши и Джоузеф Паркър.

Тайсън Фюри: Щом Руис го би, значи и Кубрат може
“Всеки от тях може да завоюва, тъй като това е тежка категория, а двамата са много огромни, здрави мъже. Но в случай че Анди Руис може да нокаутира Джошуа, то тогава и Пулев сигурно има тази дарба. Кубрат е доста по-едър и допускам, че нанася по-тежки удари, в сравнение с Руис, тъй че бих заложил на него”.

Дилиън Уайт: Лесен мач за Джошуа
“Знаете ли какво? Това ще бъде елементарен мач за Джошуа. Той мина през два следващи тежки дуела, по-скоро от прочувствена позиция, в сравнение с от физическа. Така че срещата с Пулев е сносно подбрана във връзка с мениджмънта. Пулев е възрастен и в никакъв случай не е бил популярен, даже когато беше в пика си. Джошуа ще бъде щастлин от опцията да разчисти наложителните си съперници, тъй че за него това ще бъде мач, едвам е зает с нещо.
View this post on Instagram

Дейвид Хей: Ей Джей ще разчисти пода с него
“Определено считам, че това ще бъде добър мач за Ей Джей. Голям, източноевропеец, който е висок, стои изправен и е губил единствено един път от Кличко. А в оня негов дуел с Владимир той стартира доста добре. Има мощта да сътвори известни проблеми. Ей Джей ще би трябвало да е в най-хубавата си форма, с цел да се оправи с Пулев, тъй като е твърд. Но в случай че въпреки всичко Джошуа е в такава форма, за каквато твърди, то чакам да разчисти пода с Пулев. Смятам, че е доста по-добър боксьор от него”.

Крис Юбанк-старши: Бих заложил на Пулев
“Има няколко доста значими детайла преди този дуел. На първо време е значимо да се регистрира по какъв начин всеки от двамата се е справил с пандемията и е съумял да преодолее пречките около подготвителния си режим. Заложено е ужасно доста и напрежението е задоволително огромно, само че не щеш ли коронавирусът добави една екстра към всичко това. Ако всичко е минало обикновено, Ей Джей има по-висок боксов разсъдък, както към този момент потвърди против Анди Руис-младши в реванша сред двамата. Тогава не чаках да завоюва, тъй като смятах, че ще се хвърли за нокаут, само че той ме опроверга. Вместо това употребява интелекта си и си върна поясите. При състояние че нещата са минали обикновено откъм подготовка, то Ей Джей без подозрение е любимец. Но защото нищо не е обикновено в тези последни месеци, то имам съмнение, че Пулев може и да завоюва този дуел. Ако бях човек, който залага, какъвто не съм, то точно в негова изгода щях да сложа парите си”.

Джоузеф Паркър: Антъни ще е прекомерно бърз
“Знам, че Пулев ще се яви за този мач доста добре квалифициран, тъй като той от много време чака тази среща. Но при реванша с Руис видяхме един друг Джошуа, една негова чисто боксова версия. Смятам, че той ще бъде прекомерно бърз и към този момент натрупал задоволително опит, с цел да завоюва този мач”.

“Тема Спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР