Британските изпълнители Ед Шийрън и Адел категорично отказаха да вземат

...
Британските изпълнители Ед Шийрън и Адел категорично отказаха да вземат
Коментари Харесай

Адел отсвири Чарлз III, Ед Шийрън - също

Британските реализатори Ед Шийрън и Адел изрично отхвърлиха да вземат присъединяване на коронацията на Чарлз III.

Припомняме, че церемонията по коронясването е планувана за 6 май. Самият крал е съставил листата с артистите, които могат да вземат присъединяване в галаконцерта, който ще се състои в границите на тридневния празник.

Предполагаемата причина за отхвърли на Адел и Ед Шийрън е натовареният им график.

Ед в действителност има планувано зрелище в Тексас в навечерието на коронацията. За гастроли на Адел по същото време обаче не се знае нищо. В листата с артистите, чиито осъществявания кралят желае да види бе и Хари Стайлс. Така и не излиза наяве обаче дали той е приел поканата за присъединяване.

По-рано стана ясно, че Спайс гърлс също ще вземат присъединяване в представлението, освен това в цялостен състав. Последният път, в който се появиха дружно на сцена бе през 2012 година по време на церемонията по закриването на Олимпиадата.

Същевременно по-късно Моника Бекъм изрично отхвърли да приказва като се базира на огромната си претовареност. Така и не излиза наяве дали тя ще излезе на сцената този път. Другият проблем към церемонията по коронацията, който в последно време медиите постоянно разискват е наличието на дребния наследник на краля – принц Хари След като скандалните записки на херцога видяха бял свят, Хари изиска от татко му, Камила и брат му да се извинят на него и Меган Маркъл.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР