Британските граждани, присъединили се към Ислямска държава, трябва да бъдат

...
Британските граждани, присъединили се към Ислямска държава, трябва да бъдат
Коментари Харесай

Британците в "Ислямска държава" трябва да бъдат убити, заяви министърът на отбраната

Британските жители, включили се към " Ислямска страна ", би трябвало да бъдат открити и убити, а не да им се разрешава да се върнат в страната, съобщи новият английски министър на защитата Гавин Уилямсън, съобщи организация " Франс прес ".

" Смятам, че един мъртъв терорист не може да навреди на Англия ", споделя Уилямсън в изявление за днешния брой на в. " Дейли мейл ". " Трябва да създадем всичко допустимо, с цел да унищожим и отстраняваме тази опасност ", прибавя той.

По оценки на управляващите близо 800 притежатели на английски паспорти са отпътували за Ирак и Сирия, с цел да вземат участие в боевете. От тях 130 са били убити, към 400 са се завърнали във Англия, а близо 270 към момента се намират в Близкия изток, отбелязва организацията.

Гавин Уилямсън показва също, че джихадистите, избягали в други страни, също ще бъдат преследвани и няма да им бъде позволено да се върнат във Англия. 41-годишният Уилямсън зае поста преди месец, откакто предшественикът му Майкъл Фалън напусна след скандал със полово принуждение.

Един от най-известните английски терористи бе Мохамед Емуази, станал прочут като Джон Джихадиста от пропагандните клипове на групировката. Той евентуално е бил погубен от американски или английски сили.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР