Британските депутати одобриха с 412 гласа срещу 202 против предложението

...
Британските депутати одобриха с 412 гласа срещу 202 против предложението
Коментари Харесай

Това е! Отложиха Брекзит до 30 юни

Британските депутати утвърдиха с 412 гласа против 202 срещу предлагането на държавното управление да изиска от Европейски Съюз отсрочване на датата за излизане от Европейския съюз (ЕС).

Според текста на държавното управление, отлагането ще е до 30 юни. Сега би трябвало да се вземе и единодушието на Европейския съюз за удължение на периода за Брекзит.

Предложението на самостоятелната депутатка Сара Уоластон бе подкрепено единствено от 85 депутати, против него гласоподаваха 334 депутати. Лейбъристите се въздържаха, тъй като, съгласно тях не е в този момент времето да се прави втори референдум.



След разисквания Народното събрание отхвърли и препоръчаната от водача на опозиционната Лейбъристка партия Джереми Корбин корекция с искане Тереза Мей да употребява вероятно отсрочване на Брекзит, с цел да даде време на Народното събрание да " обезпечи болшинство за друг метод към Брекзит "./ Блиц



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР