Британски войски са изпратени на лондонското летище Хийтроу след снощния

...
Британски войски са изпратени на лондонското летище Хийтроу след снощния
Коментари Харесай

Британски войски на Хийтроу след инцидента с дрон

Британски войски са изпратени на лондонското летище " Хийтроу " след снощния случай с дрон, станал причина за анулирането на редица полети. Това заяви държавното управление, съобщи Франс прес.

" По искане на лондонската полиция тази нощ наши въоръжени сили бяха изпратени в нейна помощ и поддръжка ", писа в Туитър министърът на защитата Гавин Уилямсън.

Хийтроу, най-оживеното летище в Европа, п реустанови нощес за един час полетите на излитащи самолети заради сигнал за видян дрон.

Скотланд Ярд заяви, че са го видели и чиновници от полицията и че по случая е формирано наказателно дело.

Органите на реда търсят в покрайнините лица, които може да са отговорни за станалото. Представител на полицията удостовери, че тя получава помощ от военните, само че предизвести, ч е няма да бъдат съобщавани детайлности за употребяваните способи. -->

Извършителите рискуват оптимални присъди за " незаконните си, извънредно безотговорни " дейности, предизвести през вчерашния ден министърът на превоза Крис Грейлинг.

В края на предходната седмица администрациите на Хийтроу и Гетуик оповестиха, че са поръчали военно съоръжение за отбрана от дронове на стойност няколко милиона английски лири.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР