Британски войници, обучаващи се в Кения, проведоха церемонии по посвещение,

...
Британски войници, обучаващи се в Кения, проведоха церемонии по посвещение,
Коментари Харесай

Британски войници, обучаващи се в Кения, „принудени да правят секс без предпазни средства с проститутки“ при болен прием

Британски бойци, учащи се в Кения, организираха церемонии по посвещение, на които бяха обявени млади новобранци, принудени да вършат секс без защитни средства с проститутки..

Твърди се, че старши бойци са хвърлили монета, с цел да дефинират дали ескадрилата носи презерватив, съгласно отчет, формиран от Министерството на защитата за изследване, оповестено в British Medical Journal Military Health.. Началото трябваше да бъде обучение, което да потвърди какъв брой " смели " са младите новобранци.

Почти 10 000 английски бойци се изпращат в Кения всяка година, с цел да организират учения по пукотевица в продължение на осем седмици. Твърденията на церемонията по започване разтревожиха началниците на защитата заради високия % на ХИВ/СПИН в Кения, където визира един на всеки 20 души, оповестява Mail Online.

Веднъж върнати в Обединеното кралство бойци бяха разпитани за потреблението на проститутки, които се мотаят отвън базата, за изследване, което е оповестено в British Med...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР