Британски велосипедист е прострелян в крака от българин, на когото

...
Британски велосипедист е прострелян в крака от българин, на когото
Коментари Харесай

Мъж простреля британец - велосипедист, пречел на пътя

Британски велосипедист е прострелян в крайници от българин, на който пречел на пътя. Инцидентът е станал тази заран на пътя Слънчев бряг – Оризаре, заяви Министерство на вътрешните работи.

Конфликтът сред 54-годишния гражданин на Оризаре Н. Г. и двамата велосипедисти - английски жители, станал на 2 км от селото към 9.30 ч. велосипедистите карали в средата на платното, а лидерът на " Фолксваген голф 3 ", се опитал да им направи забележка, че основават рискова пътна обстановка.

Разменените сред тях реплики и сдърпване прераснали в сборичкване, по време на което българинът съумял да отиде до автомобила си, да вземе законно притежавания си револвер " Макаров " и да създаде два изстрела във въздуха и един в крайници на единия от велосипедистите, разказва случката Министерство на вътрешните работи.

След случая българинът напуснал местопроизшествието, отишъл в дома си в Оризаре и оттова се обадил в Районното ръководство в Несебър и съобщил за случилото се. По-късно е арестуван дома си, като в това време получил сърдечни проблеми и е откаран в здравно заведение от полицейски екип.
Свидетел на случая пък посредством тел. 112 извикал полиция и " Спешна помощ ". Двамата чужденци са откарани в болница, единият - за лекуване, другият - за освидетелстване.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР